Welkom op de pagina voor

LEDEN

LEDEN / Ligplaatsen

Vanaf 1 januari kunnen leden en niet-leden zich op de hellinglijst laten plaatsen voor onderhoud aan hun boot. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de havencommissie. 

De winterligplaatsen worden uitelijk 1 april vrij gemaakt. Er zijn nog enkele winterligplaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden bij de havencommissaris, dhr. De Rooy: tel. 06 52 00 35 12.  
Per e-mail: havencie@degreft.nl  of via dit formulier.

LAATSTE NIEUWS per 1/7

Veiligheidsmaatregelen op en rond de haven

KOM ALLEEN op het terrein als het noodzakelijk is.
WAS UW HANDEN met water en zeep voor u van huis gaat. Ga voor u naar de vereniging gaat naar het toilet. Was bij uw vertrek van de haven uw handen opnieuw. Toiletruimte schoonhouden en de gebruikte papieren handdoekjes zelf in de container gooien. 
HOUD 1,5 METER AFSTAND van elkaar, denk hierbij aan de breedte van de steigers en wacht zo nodig op elkaar.
BEPERK DE RISICO'S VOOR OUDEREN onder ons (risicogroep).
BLIJF THUIS wanneer u milde verkoudheidsverschijnselen vertoont zoals keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden. Neem niet het risico anderen te besmetten. 
JEUGDLEDEN tot 18 jaar mogen samen trainen. 

Soorten lidmaatschap

Het basislidmaatschap voor kanovaarders van alle leeftijden. De op het aanmeldingsformulier gestelde vragen met betrekking tot de zwemdiploma's zijn op u van toepassing. De reglementaire voorwaarde dat u binnen 15 km van de jachthaven moet wonen geldt niet voor aspirant kanoleden. Een jeugdlidmaatschap loopt tot en met 20 jaar.
U hoeft niet over een kano te beschikken om kennis te kunnen maken met de kanosport. De Greft heeft verenigingskano's en -kajaks waarvan u gebruik kunt maken. Om veiligheidsredenenen laten we leden tot hun 14e jaar alleen onder begeleiding van een seniorlid het water op gaan. 
Snel inschrijven? Dan eerst hier klikken!
Het aanmeldingsformulier kunt u in uw browser invullen (behalve in Firefox), en vervolgens opslaan, alvorens het te verzenden. U kunt het pdf bestand ook eerst downloaden en daarna invullen, opslaan en verzenden. 
Lees ook de reglementen, de tarieven en de privacyverklaring.

Het basislidmaatschap voor volwassenen met een motorboot of boot met buitenboordmotor. De op het aanmeldingformulier gestelde vragen over assurantiën, en mogelijk aan boord zijnde gevaarlijke stoffen zijn op u van toepassing. Uiteraard zult u uw boot netjes onderhouden want dat is een voorwaarde om in de haven van De Greft te mogen liggen, net als wonen binnen een straal van 15 km van jachthaven. Het partnerlidmaatschap is uitsluitend voor partners van leden met een motorboot of zeilboot. Het levert stemrecht op tijdens ledenvergaderingen en korting bij uitstapjes en/of op de maaltijden tijdens diverse evenementen. Een jeugdlidmaatschap loopt tot en met 20 jaar.  
Klik hier om u in te schrijven.
Het aanmeldingsformulier kunt u in uw browser invullen (behalve in Firefox), en vervolgens opslaan, alvorens het te verzenden. U kunt het pdf bestand ook eerst downloaden en daarna invullen, opslaan en verzenden.
Lees ook de reglementen, de tarieven en de privacyverklaring.

Het jeugdlidmaatschap voor motorbootvaarders en voor kanovaarders tot 20 jaar: 48,20 € (exclusief evt. WSV bijdrage van 24,10 €). Tot hun 14e jaar mogen kanoleden niet zonder begeleiding van een seniorlid het water op. Ook gemotoriseerd varende juniorleden moeten wonen binnen een straal van 15 km van jachthaven De Greft. Meteen inschrijven? Klik hier!
Lees ook de reglementen en de privacyverklaring.

U vermoedde het vast al door de naam: het partnerlidmaatschap is uitsluitend voor partners van leden (10 € excl. eventuele WSV bijdrage van 24,10 €). Het levert stemrecht op tijdens ledenvergaderingen en korting bij uitstapjes en/of op de maaltijden tijdens diverse evenementen. Klik hier om u direct in te schrijven
Lees ook de reglementen en de privacyverklaring.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum, id qui excepturi quidem cumque ipsum mollitia. Repellendus ab, aliquid molestias minus dolores reiciendis porro voluptatibus dolore, qui quod repellat ea?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum id provident ea quae explicabo aperiam praesentium distinctio veritatis natus maiores dicta numquam error nemo, corrupti dolore molestias quia esse adipisci!

 

 

Contact

's Gravensloot 150

3448 BK  WOERDEN

Tel: + 31 (0) 348 411 909

Tel: +31 (0) 6 53 19 66 48

WSV De Greft

KVK: 40464166